Verkoopopdrachten

VERKOOPOPDRACHTEN :

U wil uw eigendom zonder kopzorgen verkopen tegen de best mogelijke prijs?

  1. Wij zorgen voor een gratis schatting van Uw eigendom.
  2. In samenspraak met U bepalen we de vraagprijs. 
  3. In samenspraak met U bepalen wij ook de verkoopsstrategie: een discrete aanpak staat hier tegenover een goed uitgewerkte advertentiecampagne die de marketingregels respecteert. Zo kunnen wij bijvoorbeeld doelgericht adverteren in Nederland, adverteren in vakbladen, …doelgroepen viseren. Wij kunnen ook algemener van start gaan met bijvoorbeeld een magnum-verkoopsbord, over een buurtmailing tot aankondigingen in lokale bladen. Uiteraard nemen wij al de advertentiekosten blijvend voor onze rekening. Zelf betaalt U géén frank aan advertentiekosten.
  4. Wij verstrekken U alle praktische tips om Uw eigendom nog aantrekkelijker voor te stellen voor de toekomstige koper. Dit onderdeel, essentiëel aan de verkoop, wordt maar al te dikwijls met voeten getreden. Bij Peter Vangenechten & Partners laten we niets aan het toeval over : samen met U bespreken we elk detail van de verkoop.
  5. Vanzelfsprekend zijn wij 7 dagen op 7 bereikbaar voor de potentiële koper. Uitsluitend de gemotiveerde kopers worden uitgenodigd voor een bezichtiging van het eigendom. Als eigenaar-verkoper hoeft U niet constant bij de telefoon te zitten en hoeft U ook niet te vrezen voor onaangekondigd bezoek. Wij bereiden elk bezoek tot in de puntjes voor.
  6. De betalingsmodaliteiten van de koper zijn voor de verkoper natuurlijk van essentiëel belang. Op méér dan op basis van goed vertrouwen hebben wij de koper geselecteerd. 95% van de verkopen veronderstellen ook een hypothecair krediet. Wij hebben toegang tot financiële informatie die van doorslaggevende aard kan zijn bij de verkoop. Zo kunnen wij de koper bijstaan bij zijn hypotheekaanvraag.
  7. Wij zorgen voor een duidelijke en uitgebalanceerde verkoopovereenkomst die perfect overgenomen kan worden in de notariële akte. Wij stellen de belangen van de verkoper vrij door te voorzien in een belangrijk voorschot.
  8. Wij staan de verkoper bij vanaf de dag van de verkoopopdracht tot en met de betaling van het eindsaldo. Onze opdracht loopt ten einde bij het overhandigen van de sleutels. Samen met de kopers nemen wij de laatste praktische zaken door, zoals o.a. de overdracht van gas/ water/ elektriciteit / T.V.
  9. Peter Vangenechten & Partners adviseert en begeleidt U met kennis van zaken. U bepaalt en beslist.
  10. Wij zijn zeker van onze zaak! Wat we ook proberen om Uw goed te verkopen, lukt het niet , dan nemen wij alle gemaakte kosten voor onze rekening en bent U verder tot niets verplicht Geen resultaat geen verplichtingen !